Corrina
Een meisje wordt geboren

Corrina wordt geboren in Pernis op 10 november 1964, dochter van Joop Konijnenburg en Riek Konijnenburg – van Engelenburg. Ze wordt geboren om 11.55 uur thuis in de woning aan de pastoriedijk en krijgt de doopnamen Ingetje Cornelia Hendrika Johanna. Corrina groeit op in Pernis en krijgt er later nog twee zusjes bij, Rieky en Yvonne.

 

Na 6 jaar basisschool in Permis gaat Corrina naar de LEAO in Hoogvliet waar zij haar diploma behaald in 1981. Het laatste jaar van de LEAO volgt zij op Mavo niveau. Na de middelbare school gaat Corrina werken bij de Ostoy Trading Company in Ridderkerk.

In 1983 sluit zich aan bij de Royal Acedemie of Dancing en danst bij Ballet studio “ de Zonnebloem” vanaf 6 juni 1983. Het dansen wordt haar lust en haar leven en op 17 mei 1985 behaalt zij haar diploma. Daarna sluit zij zich aan bij Balletschool “ de Singel” waar zij op 17 mei 1985 haar diploma behaald.
13 November 1985 komt Corrina in dienst als administratief medewerkster bij de firma Birkhof in Pernis. Corrina is nu 21 jaar. Ondertussen heeft Corrina zich aangesloten bij het Dans –en showballet Fata Morgana. Opgezet door een aantal vriendinnen met dans achtergond voor entertainment op feesten, bruiloften en partijen en country en Carnaval evenementen overal in het land. Ook is ze gestart met het geven van Dames gym in Pernis. Een vaste groep huisvrouwen die trouw iedere week danslessen bij haar volgen.

Oktober 1986 gaat Corrina met nicht Brenda voor 6 weken naar familie in Australie.

Daarna begint haar danscarriëre
Zie showballet.....